BP-50C26

In het hybridekantoor van vandaag is flexibiliteit belangrijk. De printers van de nieuwste generatie zijn ontworpen volgens een intelligente technologie om moeiteloos verbonden en productief te blijven.

Moeiteloze connectiviteit

Altijd en overal kunnen werken, is van groot belang om elke dag maximaal te benutten.

Goed voor uw zaak, goed voor de planeet

Voor veel bedrijven is het milieu beschermen een belangrijk aandachtspunt dat heel wat commerciële voordelen oplevert.

Verbeter uw werkwijze

Ons assortiment aan A3 kleuren-, zwart-witprinters en kopieerapparaten is voorzien van intelligente technologie om efficiënt te kunnen werken.

Ontworpen voor de toekomst, klaar voor vandaag

Onze A3-printers en kopieerapparaten hebben niet alleen een stijlvol en modern uiterlijk, maar stellen ook de behoeften van gebruikers centraal. Dankzij toonaangevende specificaties beschikken ze over eigenschappen en functies die de productiviteit in uw hybridekantoor verbeteren.

Daarnaast ondersteunen ze RMM (Remote Monitoring & Management) op elke locatie. Het ontwerp van de printer maakt die klaar voor de toekomst. Zo zijn de printers voorzien van een Applicatie Portal die software-updates en cloud connectorapps omvat, zodat uw printers altijd up-to-date zijn.

Een printoplossing die gewoon veel productiever is

De printers en kopieerapparaten van Sharp die geschikt zijn om met cloudapplicaties te werken, integreren naadloos in de infrastructuur van uw bedrijf. Op die manier krijgt uw personeel veilige toegang tot de printmogelijkheden op uw kantoor, ongeacht waar zij aan het werk zijn.

Moeiteloos & veilig

De printers en kopieerapparaten voor het kantoor van de toekomst zijn via een BIOS-gebaseerde beveiliging ingesteld. Die beveiliging voorkomt dat het apparaat wordt gestart als er fouten worden aangetroffen. Daarnaast worden er automatisch beveiligingsupdates vanuit de cloud uitgevoerd, zodat de verdediging tegen cyberaanvallen altijd up-to-date blijft.

Veiligere e-mailcommunicatie

Documenten die u rechtstreeks via uw printer mailt, worden via de S/MIME-norm gecodeerd. Dat verzekert dat ze tijdens de overdracht niet onderschept kunnen worden en dat ze aan de hand van geavanceerde, elektronische handtekeningen als authentiek gevalideerd worden.

Makkelijk scannen

In plaats van documenten over te typen die u alleen als fysieke kopie hebt, kan u OCR (Optical Character Recognition)*1 gebruiken om ze in diverse formaten te scannen, ook als het volledig doorzoekbare pdf’s en bewerkbare Microsoft® Office-bestanden zijn.

De Auto Set-functie past ook de scaninstellingen aan om de resolutie, de paginagrootte en de richting te optimaliseren. Bij bepaalde modellen detecteert de DSPF (Duplex Single Pass Feeder) met hoge snelheid een dubbele invoer.

De printer pauzeert bewerkingen wanneer die detecteert dat pagina’s scheef gedrukt worden of dat er meerdere pagina’s
tegelijk worden ingevoerd.

Veel minder energieverbruik

Alle apparaten van ons printerassortiment voldoen aan de recentste Energy Star 3.0 en Blue Angel-normen. Eco-instellingen op de apparaten optimaliseren de processen die het energieverbruik minimaliseren en kosten besparen en voorzien ook een laag energieverbruik in stand-bymodus.

Vraag nu een offerte aan

Wij contacteren u zo snel mogelijk voor een op maat gemaakte offerte.