MX-C357F

Gemakkelijk en veilig bedrijfsinformatie creëren, openen en
delen – waar u ook bent.

Moeiteloze connectiviteit

Altijd en overal kunnen werken, is van groot belang om elke dag maximaal te benutten.

Goed voor uw zaak, goed voor de planeet

Voor veel bedrijven is het milieu beschermen een belangrijk aandachtspunt dat heel wat commerciële voordelen oplevert.

Werk slimmer, niet harder

U krijgt meer gedaan in minder tijd met een ongekend gebruiksgemak, prestatieverhogende functionaliteiten en veel tijdbesparende functies.

De perfecte afwerking

Geef uw documenten een professionele uitstraling met een uitgebreide serie aan afwerk- en voorbeeldweergavefuncties. U kan flexibel printen op een grote verscheidenheid aan media, waaronder kaarten en enveloppen. Dat printen gebeurt vanuit de papierlade of de multi-handinvoerlade.

Ook kan u kiezen voor de compacte in-linenietmachine of voor de professionele afwerkingsmogelijkheid met nieten of perforeren op meerdere plaatsen. Als u rechtstreeks Microsoft® Office-bestanden (docx, xlsx, pptx) afdrukt, kan u met de voorbeeldweergavefunctie* ook de afwerkingskwaliteit van elk document controleren voordat het daadwerkelijk wordt afgedrukt.

* Niet op alle modellen beschikbaar, zie individuele productspecificaties voor de details.

Een printoplossing die gewoon veel productiever is

De printers en kopieerapparaten van Sharp die geschikt zijn om met cloudapplicaties te werken, integreren naadloos in de infrastructuur van uw bedrijf. Op die manier krijgt uw personeel veilige toegang tot de printmogelijkheden op uw kantoor, ongeacht waar zij aan het werk zijn.

Veiligere e-mailcommunicatie

Documenten die u rechtstreeks via een printer mailt, worden via de S/MIME-norm gecodeerd. Dat verzekert dat ze tijdens de overdracht niet onderschept kunnen worden en dat ze aan de hand van geavanceerde, elektronische handtekeningen als authentiek gevalideerd worden.

Snel afdrukken & scannen

Makkelijker kan bijna niet. Gewoon naar uw machine wandelen en afdrukken wat u wil, zonder op uw pc in te loggen. U steekt
gewoon een USB-geheugenstick in de machine en u heeft
direct toegang tot uw opgeslagen afbeeldingen en Microsoft®
Office-bestanden om die direct af te drukken. Ook kan u
documenten scannen en meteen op de USB-stick opslaan.

Veel minder energieverbruik

Alle apparaten van ons printerassortiment voldoen aan de recentste Energy Star 3.0 en Blue Angel-normen. Eco-instellingen op de apparaten optimaliseren de processen die het energieverbruik minimaliseren en kosten besparen en voorzien ook een laag energieverbruik in stand-bymodus.

Scan & print slimmer

Wij voorzien de nodige apparatuur om uw facturen, kassabonnen, bestelbonnen en andere documenten te digitaliseren en aan uw software te koppelen. Zo garanderen wij u een goede kwaliteit en continuïteit van uw administratie. Als officiële Sharppartner verdelen wij kwaliteitsvolle toestellen die uw administratie extra vlot doen verlopen. Die staan tot uw beschikking voor alle mogelijke taken, zowel zakelijk als privé.

sharp logo

Vraag nu een offerte aan

Wij contacteren u zo snel mogelijk voor een op maat gemaakte offerte.