BRX N9504

Krachtige server met mogelijkheid tot SSD-cacheversnelling.

Krachtige server met mogelijkheid tot SSD-cacheversnelling

De BRX N9504 is ontworpen voor doorgewinterde IT’ers en ondernemers. De server is uitgerust met een processor met twee kernen en ingebouwde M.2 NVMe 2280 SSD-sleuven voor cacheversnelling. Ideaal om gegevens te delen, foto’s te indexeren en back-ups van gegevens en websites te nemen.

heading
backpanel 01 1
backpanel 02 1

Verhoog de prestaties van uw pc met ingebouwde SSD-sleuven

BRX N9504 heeft twee ingebouwde M.2 SSD-sleuven, zodat u de SSD-cachefunctionaliteit volledig kan benutten. Voeg een SSD-cache toe voor een tot 20 keer snellere I/O-respons zonder de schijfladen aan de voorzijde te gebruiken.

Veeleisende toepassingen aanzienlijk versneld

Een krachtigere processor maakt berekeningsintensieve toepassingen sneller. Dankzij de nieuwe processor met twee kernen kan u makkelijker foto’s indexeren, responstijden van databases verkorten en de respons van PHP-webtoepassingen efficiënter maken.

Categoriseer uw fotoherinneringen, beheer bestanden probleemloos op meerdere computers en mobiele apparaten en geniet van razendsnelle webtoepassingen.

Bestanden in enkele klikken openen & synchroniseren

De BRX N9504 omvat een ingebouwd universeel portaal, zodat u overal en altijd toegang heeft tot uw gegevens en u uw bestanden op diverse platformen, zoals Windows, macOS, Linux, Android en iOS, kan synchroniseren.

Synchroniseer bestanden op verzoek: bespaar opslagruimte en netwerkbandbreedte op uw pc.

Ga terug in de tijd: vind eenvoudig eerdere versies van uw gedeelde bestanden terug.

Maak back-ups van uw gegevens: bescherm uw bestanden met geplande back-ups of in realtime.

Vraag nu een offerte aan

Wij contacteren u zo snel mogelijk voor een op maat gemaakte offerte.