Boost your sales

Krachtige op maat gemaakte websites, webshops en systemen die uw onderneming een échte salesboost geven. 

Responsief webdesign

Service op maat

SSL- en HSTS-beveiliging

Verbeter uw vindbaarheid met een professionele website

Uw onderneming meer klanten doen aantrekken én uw verkoopcijfers doen stijgen, dat is de missie van BREEX Salesmakers. Met gebruiksvriendelijke websites en webshops op maat zetten wij uw bedrijfsimago in de kijker.

Naast professionele websites en webshops bouwen, helpen we u met onlinemarketing en starten we socialemediakanalen voor u op. Alle websites die wij maken, zijn goed beveiligd en kan u op verschillende schermen bekijken (bv. op mobiel of tablet).

We creëren dus een responsief webdesign dat uw specifieke doelpubliek aanspreekt.

website op maat
Salesmakers website webshop

Ruime keuze aan extra functionaliteiten op maat

Om nog meer uit uw website of webshop te kunnen halen, zijn er nog heel wat extra functionaliteiten beschikbaar. Zo kan u onder meer een afsprakentool aan uw website toevoegen, zodat uw klanten hun afspraken eenvoudig online kunnen inplannen.

U kan er ook voor opteren om een meertalige website of webshop te laten maken of een nieuwsbrief of kassasysteem aan uw website te laten koppelen. Daarnaast kunnen we uw website of webshop optimaliseren om die op Google (en andere zoekmachines) vindbaar te maken. Maak een afspraak met onze webdesigners om uw website op maat te bespreken.

Naast onlinemarketing bedenken wij offlinemarketingstrategieën. Via folders, visitekaartjes, wagenbestickering en adverteerschermen krijgt uw merk meer bekendheid en zichtbaarheid. Wij vertellen uw bedrijfsverhaal krachtig en duidelijk. Zo trekt u meteen de gewenste doelgroep aan. We. Boost. Companies.

Eigen beheer

Bij ons staat vertrouwen voorop. U bent zelf de beheerder van uw website en marketing.

Eigen huisstijl

Wij helpen u zowel online als offline een duidelijk verhaal te vertellen met creatieve beelden, drukwerk en tekst.
webshop responsief

SEO-optimalisatie

Online opvallen en gemakkelijker gevonden worden? Daarvoor is een online marketingstrategie essentieel.

IJzersterke service

Ondervindt u ergens een probleem? Wij werken steeds nauw met u samen en zoeken naar de beste oplossing.

Een website of webshop laten ontwerpen?

Meer informatie vindt u op de website van SALESMAKERS.

Zo gaan we te werk

branding ontwerp

1

Kennismaking

Tijdens een persoonlijk gesprek gaan wij na wat uw wensen zijn. Heeft u een website of webshop nodig? Uw (online) marketing optimaliseren? De mogelijkheden zijn eindeloos!
grafisch ontwerp

2

Ontwerp & uitvoering

Ons gemotiveerde team van webdevelopers, grafisch ontwerpers en copywriters gaat aan de slag om het beste uit uw onderneming te halen! U vraagt, wij ontwerpen.
responsief webdesign

3

Onderhoud & beheer

Ook na de publicatie van uw website of de uitvoering van uw project bieden wij de nodige ondersteuning. Een uitstekende klantenservice aanbieden, is voor ons een absolute must!

Renting, stapsgewijs betalen

Dankzij onze rentingoplossingen bent u zeker van een duidelijk financieel plaatje als u bij ons een website aankoopt. Daarbij personaliseren wij de duurtijd en de prijs van uw overeenkomst naargelang uw wensen. Zo hoeft u niet in één keer alles te betalen, maar kan u van een comfortabel driemaandelijks betaalplan genieten.

professionele webshop

Vraag een offerte aan

Wij contacteren u voor een vrijblijvende kennismaking en stellen een gedetailleerde offerte op!