Printers op maat van uw onderneming

Digitaliseer slim met BREEX & Konica Minolta

Ons aanbod

Als officiële Konica Minolta-partner bieden wij kwalitatieve toestellen aan die uw administratie naar een hoger niveau tillen. De printers van Konica Minolta staan garant voor een gebruiksvriendelijke interface, de modernste technologieën en een hoge beveiliging. Hieronder vindt u een greep uit ons assortiment.

Full-service onderhoudsovereenkomst

Wij voorzien alle nodige installaties, service en onderhoud. Door met een prijs per afdruk te werken, bespaart u heel wat inkt en drukkosten. De toners worden automatisch besteld door uw toestel en geleverd via bpost. U hoeft de toners niet apart te betalen. 

10092021 IMG 3101 scaled 1

Support en begeleiding van a tot z

Zowel kopen als leasen

Heeft u het gevoel dat uw all-in-one printer leasen veel duurder uitvalt dan u had verwacht? En gaat dat ook op voor die dure toners of cartridges? Boek een adviesgesprek en ontdek hoeveel u kan besparen!

Inhouse support

Uw printer opnieuw aansluiten na een verhuizing of hulp bij een technische onderbreking? Onze inhouse technici en support agents staan klaar om u ter plaatse of op afstand bij te staan!

Scan & print slimmer

Wij voorzien de nodige apparatuur om uw facturen, kassabonnen, bestelbonnen en andere documenten te digitaliseren en aan uw software te koppelen. Zo garanderen wij u een goede kwaliteit en continuïteit van uw administratie. Als officiële Konica Minolta-partner bieden wij kwaliteitsvolle toestellen aan die uw administratie extra vlot doen verlopen. Die staan tot uw beschikking voor alle mogelijke taken, zowel zakelijk als privé.

1920 epp km partner

Vraag nu een offerte aan

Wij contacteren u zo snel mogelijk voor een op maat gemaakte offerte.