Toegankelijke & snelle webshops

Uw producten in een handig overzicht

De voordelen voor uw onderneming

In onze overzichtelijke webshops kunnen uw klanten eenvoudig navigeren en producten bestellen. Wat zijn nu de voornaamste voordelen van een webshop bij BREEX Salesmakers?

webshopcolman2 e1654263094942
koppelingen webshop scaled 1

Basisopties & uitbreidingen

Uw klanten in slechts enkele klikken producten laten aankopen? Dat kan met een webshop van BREEX Salesmakers! Een basiswebshop omvat bij ons producttitels, afbeeldingen, beschrijvingen, prijzen en een betalingskoppeling naar keuze. 

Zo zijn wij onder meer vertrouwd met Mollie, PayPal, Facebook Shopping, Instagram Shopping, Google Shopping, MailChimp, MailPoet en Pinterest. Op aanvraag kunnen we ook specifieke koppelingen linken. Bij winkels en restaurants in het bijzonder verbinden we uw webshop met uw huidige kassasysteem. Een vlotte werking verzekerd!

Back-up & beveiliging

Voor hedendaagse bedrijven is veilige soft- en hardware essentieel. Uw website geblokkeerd of belangrijke bedrijfsdocumenten die verloren gaan? Niet bij BREEX Salesmakers! Ontdek onze kwaliteitsvolle en gebruiksvriendelijke back-up- en NAS-servers en slaap op beide oren! U ontvangt van ons een network drive en een Security software pack. Dat pakket omvat:

Onze eigen technici installeren alle hardware. Onderhoud nodig? Dan komen zij voor de nodige aanpassingen bij u langs.

NAS 3 1

Deze klanten gingen u voor

mockup05

In combinatie met andere services

Wil u ons webdevelopment graag met een van onze andere diensten combineren (bv. logo-ontwerp of marketingcampagne)? Wij zitten met u samen om uw ideeën te bespreken en werken een oplossing op maat voor u uit. Bij BREEX Salesmakers is het trouwens mogelijk om de contracten van uw huidige leveranciers te laten overnemen. Aarzel niet om ons te contacteren voor meer informatie.

Vraag nu een demo of offerte aan

Vul uw gegevens in en wij contacteren u zo spoedig mogelijk voor een demo of offerte.