fbpx

MYBREEX Pharma

Digitaliseer uw apotheek in slechts enkele klikken.

Zet uw klanten op de eerste plaats:

Automatiseer uw facturatie en administratie

Veel apothekers offeren avonden en weekends op om hun administratie rond te krijgen. Bestelbonnen, facturen en overschrijvingen vergt immers heel wat kostbare tijd. Bovendien moet die hele papierstapel op tijd bij de boekhouder terechtkomen. 

MYBREEX Pharma is een totaalpakket van hard- en software, training & service op maat van uw apotheek. Het helpt u om uw administratie en facturen efficiënt en snel te digitaliseren. Geen gedoe, maar alles in uw eigen tempo en met professionele begeleiding. Bovendien werkt MYBREEX Pharma ook perfect op mobiele apparaten.

MYBREEX Pharma kan gekoppeld worden aan meer dan 35 andere applicaties, zoals, Payconiq, Teamleader en verschillende boekhoudpakketten en kassasystemen. Bekijk het volledige overzicht hier.

Benieuwd hoe wij u kunnen helpen? Neem dan onze brochure door!

Koppel naadloos voor oneindig veel mogelijkheden

Slimme software

Verwerk snel en efficiënt de facturen en bestelbonnen van uw apotheek, en bewaar het overzicht op uw betalingen.

Essentiële hardware

Kwalitatieve hardware, gekoppeld aan uw software om uw inkomende facturen en administratie zorgeloos te digitaliseren.

Persoonlijke training

Wij zorgen voor de complete installatie en bijbehorende opleiding, uitgevoerd door onze erkende instructeurs.

Volle Ondersteuning

Hebt u een vraag of een probleem? U kan terecht bij een van onze support kanalen: Chatfunctie - Ticketsysteem - Hotline

Haal nog meer uit uw apotheek.

MYBREEX Pharma is een eenvoudig, gebruiksvriendelijk en modern systeem waarvoor geen voorkennis vereist is.
Verlies geen enkele factuur uit het oog, analyseer uw financiële verleden en plan meteen ook uw toekomst.
Computer, tablet of smartphone: uw gegevens zijn overal beschikbaar. Bovendien loopt u geen risico om ze te verliezen bij een eventuele storing.
Door uw inkomende en uitgaande facturen nauwkeurig op te volgen, verliest u nooit nog een factuur uit het oog.
Vind uw gearchiveerde documenten in een oogwenk terug op basis van een woord, nummer, serienummer of barcode.
Binnenkomende facturen worden digitaal ingelezen en klaargezet ter betaling. Gedaan met over te typen, u kunt meerdere facturen in één handeling betalen.
Elke inkomende en uitgaande factuur wordt automatisch opgevolgd met uw bank. Zo weet u steeds wie wat wanneer betaald heeft.
Verzend uw dossier digitaal naar de boekhouder. Zo wordt uw dossier digitaal behandeld en communiceert u efficiënter met uw boekhouder.
Uw klanten weten steeds tegen welke datum ze hun factuur moeten betalen, wat uw cashflow alleen maar ten goede komt. Indien nodig kan u via MYBREEX Pharma ook een deurwaarder inschakelen.
U kan rechtstreeks via het MYBREEX Pharma platform een dossier opmaken om onbetwiste b2b facturen te laten innen door een gerechtsdeurwaarder. De klant krijgt binnen de week thuis een aanmaning tot betaling, en u hoeft zich verder geen zorgen te maken over de opvolging ervan.

Wilt u meer weten over wat wij voor uw apotheek kunnen betekenen?

Omdat iedere klant uniek is voor ons geven wij u graag een vrijblijvende demo. Dit kan bij u ter plaatse, of via een virtuele afspraak. Hierbij overlopen wij samen met u alle voordelen van MYBREEX Pharma die voor u van toepassing zijn. We werken op maat van uw onderneming en denken steeds met u mee. 

  Adviesgesprek boeken

  Wij overlopen graag met u de voordelen van ons facturatieplatform voor uw bedrijf!

  Wordt u onze volgende tevreden apotheker?

  Metalinox Designv2 - Apothekers
  Anita MetalInox Design  "Wij gebruiken BREEX nu al ca. één jaar en zijn heel tevreden. Als hardwerkende zelfstandige is deze tool onmisbaar! Het vergemakkelijken en efficiënter maken van uw administratie is tegenwoordig een must voor elk bedrijf. Bedankt voor de snelle en uitstekende service!"

  Service Klimaattechniek v2 - Apothekers
  René Desmet A-L Service  "Ik ben blij met BREEX in zee te zijn gegaan, alles is een stuk gestructureerder: een offerte maken is kinderspel en als we een probleem hebben, lossen zij het op. Ik leer iedere dag iets nieuws bij want er zit nog zo veel meer in dan wat ik oorspronkelijk verwacht had. Ik ben zeker tevreden."

  Alulim Logo v3 - Apothekers
  Danny Vandeberg Alulim  “Ondanks dat wij al sterk gedigitaliseerd hebben, is BREEX nog een extra aanvulling gebleken in onze administratie. Gevraagde veranderingen worden bijna meteen aangepast. BREEX denk mee en luistert naar de noden van ons als bedrijf, zodat het eenvoudiger wordt om te gebruiken.”

  TL Logo v1 - Apothekers
  Henri Decruy Top and Legg  "Wij zijn sinds kort opgestart met een printer en het volledige MYBREEX CRM & facturatiepakket. Wat een top service, top opvolging en heel veel knowhow inzake techniciteit van de oplossingen. Ik ben alvast een tevreden klant, waarvoor dank!"

  Niklas logo v3 - Apothekers
  Niklas Van Osselaer Loodgieter  “Een fantastisch programma dat altijd werkt zoals het moet en zeer eenvoudig te gebruiken is. Je bespaart hier enorm veel tijd mee uit, en het komt met een professionele printer die ook geplaatst wordt. Er is geen andere software die zoveel aanbiedt in 1 pakket."

  Tuinwerken v1 - Apothekers
  Bram Gevaert Tuinwerken Bram Gevaert  “Sinds een week gebruik ik het facturatieprogramma MYBREEX. Ik kan op elk apparaat mijn facturen en klantgegevens bekijken, wat erg gemakkelijk is! Ook voor het verzenden van gemaakte facturen bespaar ik nu enorm veel tijd doordat ik dit met 1 knop kan doen."

  ZOMERACTIE

  Bent u nieuw bij BREEX, of reeds een bestaande klant? Goed nieuws, want vanaf 7 juni 2021 geniet u van € 250,- cashback bij de aankoop van business software en websites, of wanneer u ons aanbeveelt bij een onderneming die daarna klant wordt! Deze actie is geldig t.e.m. 31 augustus 2021.