Ledenkorting Confederatie Bouw

Krijg als lid van Confederatie Bouw korting op BREEX-topproducten

BREEX Confederatie bouw Confederation Construction

Bespaar met BREEX & Confederatie Bouw

Bent u aangesloten bij Confederatie Bouw en wordt u klant na 01/03/2022? Dan geniet u van volgende exclusieve kortingen.

MYBREEX

MYBREEX Facturatiepakket

Eerste drie maanden 100 % terugbetaald

Bewaar makkelijk het overzicht over uw administratie met MYBREEX. In geen tijd kan u inkomende en uitgaande facturen verwerken en beheren. Met slechts één kleine stap kan u documenten inscannen en ze vervolgens altijd online raadplegen. Via ons online platform kan u trouwens heel wat externe programma’s koppelen. Denk daarbij aan CEBEO en Car-Pass. U zal efficiënter kunnen werken en heel wat tijd en geld besparen.

Wij bieden niet alleen software aan, maar een totaalpakket inclusief hardware, service en support. Onze hardware maakt het bijvoorbeeld mogelijk om meerdere facturen in slechts één klik in MYBREEX te importeren. Om optimaal te kunnen overstappen naar een digitale administratie, leiden we u professioneel op.

U mag de eerste drie maanden terugfactureren aan BREEX.

Easybox

BREEX Easybox CRM

Eerste drie maanden 100 % terugbetaald

Tijd en geld besparen binnen uw onderneming kan via ons handige Easybox-platform. Op die veelzijdige cloudapplicatie kan u makkelijk uw banktransacties, betalingen, facturen en bedrijfsdocumenten monitoren. Zowel bij kleine als grote ondernemingen verhogen wij de productiviteit, zelfs in COVID-tijden. Meer informatie vindt u op easybox.com.

U mag de eerste drie maanden terugfactureren aan BREEX.

Website of webshop

Salesmakers website webshop

Eerste drie maanden 100 % terugbetaald

Onze websites zijn een samenspel van krachtige beelden, duidelijke taal en origineel design. Ons gedreven team weet exact hoe het op de sterke punten van uw firma moet inspelen. We passen uw site bovendien aan diverse schermen aan (bv. pc, mobiel & tablet) en beveiligen alle inhoud. Zo bent u zeker van online kwaliteit waarmee u uw klanten moeiteloos kan overtuigen.

U mag de eerste drie maanden terugfactureren aan BREEX.

Smartchargers T-Series

Smartchargers T series

€ 500,- Korting

De T-series is een mobiele DC-lader die geschikt is voor elektrische auto's, commerciële elektrische voertuigen, elektrische vrachtwagens, bestelwagens, bussen en off-highwayvoertuigen. Alles wat u nodig heeft, is uw EV en elektriciteit en u bent klaar om te gaan. Steek de stekker in het stopcontact, geef de lader een paar minuten om de lader aan te zetten en de software te updaten en u bent klaar om op te laden. De oplossing is uiterst geschikt voor gebruik op werven of plaatsen waar een vaste DC-lader niet mogelijk is.

U mag de eerste drie maanden terugfactureren aan BREEX.

Analyse ter plaatse

Smartchargers analyse

Gratis

Wij komen gratis ter plaatse en analyseren uw stroomnet, vermogen, voertuig en infrastructuur en bekijken samen met u welke laadoplossing het best bij u past. Op basis daarvan maken wij een offerte voor u op. Ook als u uiteindelijk geen klant wordt, blijft de analyse kosteloos.

U mag de eerste drie maanden terugfactureren aan BREEX.