fbpx

MicrosoftTeams image 3 - ZomeractieZOMERACTIE € 250,- CASHBACK
€ 250,- PER AANGEBRACHTE KLANT
CONTACTEER ONS

VERDIEN DEZE ZOMER MEER DOOR DIGITAAL TE ONDERNEMEN!

Bent u nieuw bij BREEX, of reeds een bestaande klant? Goed nieuws, want vanaf 7 juni 2021 geniet u van € 250,- cashback bij business software en websites, of wanneer u ons aanbeveelt bij een onderneming die daarna klant wordt! Deze actie is geldig tot en met 31 augustus 2021. Klik hier voor de actievoorwaarden.

BREEX staat garant voor duurzame oplossingen voor automatisatie en documentverwerking, facturatie, administratie, laadpalen voor elektrische voertuigen, software voor het uitbaten van laadpalen, laadpassen, web development en webshops, marketing, design, rekruteren van key-profielen voor uw onderneming etc.

Hoe krijg ik mijn cashback?
Neem contact op met uw account manager of marketing@breex.be. 
Nadat uw contract verwerkt is en uw goederen geleverd zijn, mag u ons het bedrag éénmalig factureren. 
 
Hoe krijg ik mijn bedrag per aangebrachte klant?
Via onderstaande knop kan u iemand aanbevelen die mogelijks klant wilt worden bij BREEX. Wanneer dat contract getekend is neemt u contact op met uw account manager of marketing@breex.be. U mag ons het bedrag dan éénmalig factureren. 

BUSINESS SOFTWARE

Veel ondernemers offeren avonden en weekends op om hun administratie rond te krijgen. Het opmaken en opvolgen van offertes, bestelbonnen, facturen en overschrijvingen vergt immers heel wat kostbare tijd. Bovendien moet die hele papierstapel op tijd bij de boekhouder terechtkomen. 

MYBREEX is een totaalpakket van hard- en software, training & service op maat van uw bedrijf. Het helpt u om uw administratie en facturen efficiënt en snel te digitaliseren. Geen gedoe, maar alles in uw eigen tempo en met professionele begeleiding. Bent u vaak onderweg en wilt u snel iets nakijken? Geen probleem, want MYBREEX werkt ook perfect op mobiele apparaten! MYBREEX kan gekoppeld worden aan meer dan 35 andere applicaties, zoals Teamleader, Payconiq, Car-Pass en CCV. Bekijk het volledige overzicht hier.

Benieuwd hoe wij u kunnen helpen? Neem dan onze brochure door!

Smart Software

Verwerk snel en efficiënt uw facturen, bestelbonnen, offertes en leverbonnen en bewaar het overzicht op uw betalingen.

Connected Hardware

Kwalitatieve hardware, gekoppeld aan uw software om uw inkomende facturen en administratie zorgeloos te digitaliseren.

Personal Training

Wij zorgen voor de complete installatie en bijbehorende opleiding, uitgevoerd door onze erkende instructeurs.

Active Support

Hebt u een vraag of een probleem? U kan terecht bij een van onze support kanalen: Chatfunctie - Ticketsysteem - Hotline

WEBDEVELOPMENT
EN MARKETING

Heeft u hulp nodig bij de  zichtbaarheid van uw bedrijf? Ons full-service-communicatiebureau BREEX SALESMAKERS bouwt verschillende strategische kanalen zoals sociale media, een website of folders voor u uit. Zo laat u uw bedrijf zowel online als offline schitteren. Vertrouw uw marketingprojecten aan ons toe en pluk er meteen de vruchten van!

Tijdens een persoonlijk gesprek gaan wij samen met u na wat uw wensen zijn. Heeft u een website of webshop nodig? Uw (online) marketing optimaliseren? De mogelijkheden zijn eindeloos!

Ons gemotiveerde team van webdevelopers, grafisch ontwerpers en copywriters gaat aan de slag om het beste uit uw onderneming te halen! U vraagt, wij ontwerpen.

Ook na de publicatie van uw website of de uitvoering van uw project zijn wij er voor u ter ondersteuning. Een uitstekende klantenservice aanbieden, is voor ons een absolute must!

Eigen beheer

Bij SALESMAKERS staat vertrouwen voorop. U bent zelf de beheerder van uw website en marketing, maar wij staan voor u klaar!

Huisstijl op één lijn

SALESMAKERS helpt u zowel online als offline een duidelijk verhaal te vertellen met creatieve beelden, drukwerk en tekst.

SEO-optimalisatie

Online opvallen en gemakkelijker gevonden worden? Daarvoor is een online marketingstrategie essentieel!

IJzersterke service

Ondervindt u ergens een probleem? Wij werken steeds nauw met u samen en zoeken naar de beste oplossing.