Een website die uw bedrijf tot zijn recht laat komen.

Laat ons u helpen om een website te maken die past bij de kwaliteit van uw bedrijf.

Alleen maar voordelen

Professionele uitstraling

Met onze websites krijgt u een professionele uitstraling die vertrouwen bij uw klanten wekt.

Uniek ontwerp

We creëren websites die uniek zijn en die u helpen op te vallen tussen uw concurrenten.

Toegankelijkheid

Onze websites zijn gemakkelijk toegankelijk voor al uw klanten, ongeacht welk apparaat ze gebruiken.

Verbeterde zichtbaarheid

Door onze SEO-optimalisatie zorgen we ervoor dat uw website beter zichtbaar wordt voor potentiële klanten.

Wanneer u voor BREEX kiest, kiest u voor een full-option servicepakket dat software, hardware en service omvat! Dankzij onze training en ondersteuning kunt u snel en zonder zorgen aan de slag, zelfs als u geen IT-expert bent.

Het beste van alles? We bieden verschillende gemakkelijke betalings- en financieringsmogelijkheden, zodat u geen dure investering nodig heeft. Als klap op de vuurpijl kunnen we de overstap vergemakkelijken voor klanten die al een contract bij een concurrent hebben.

Websites op verschillende schermen

Benieuwd wat BREEX voor uw bedrijf kan betekenen? Plan dan nu een afspraak in en laat u verrassen!

Wij contacteren u voor een vrijblijvende kennismaking en stellen een gedetailleerde offerte op!

Vermist 5

Kleine bedrijven

Onze websites zijn perfect voor kleine bedrijven die een professionele online aanwezigheid willen hebben.

Bedrijven zonder technische kennis

Onze websites zijn gemakkelijk te beheren en aan te passen, zelfs als u geen technische kennis heeft. Kunt u dat niet? Dan doen wij het voor u!

Responsief

Onze websites zijn responsief en passen zich aan elk apparaat aan, of het nu een desktop, tablet of mobiele telefoon is.

SEO-optimalisatie

We zorgen ervoor dat onze websites geoptimaliseerd zijn voor zoekmachines, zodat u gemakkelijk gevonden kunt worden door potentiële klanten.

Plan nu een afspraak in. Wij komen naar u toe voor een gratis demo!

Tim Jacobs
Tim Jacobs
Read More
Zeer aangenaam gesprek met de mensen van salesmakers. resultaat van de nieuwe website eveneens al goed de vruchten opgebracht goede zichtbaarheid en veel positieve reacties van de klanten.
Frederic Demets
Frederic Demets
Read More
Eindelijk waar voor geld gekregen. Ik heb gekregen wat verkoopster aanbeveelde. Alles goed verlopen.mooie website mails direct beantwoord en houden zich aan hun woirdt. Zeker aan te bevelen
Chris Wouters
Chris Wouters
Read More
Heb een heel goed eerste gesprek gehad met een medewerker dit voor zowel mijn boekhoud programma alsook de website. Verder is het boekhoud programma heel makkelijk te gebruiken met een breed draagvlak. Ik ga dit zeker proberen aan te bevelen bij conculega’s.
Peter Simoens
Peter Simoens
Read More
Graag wil ik mijn tevredenheid uiten ten aanzien van Breex. Breex is zeer professioneel en werkt volledig transparant. Al mijn vragen en wensen zijn ingelost, zodat ik hoop dat mijn professionele website mij vruchten zal kunnen afleveren.
Joeri Goethals
Joeri Goethals
Read More
Dankzij een aangenaam en constructief gesprek met Morgane, hebben wij besloten onze nieuwe website en logo te laten maken via Breex. Wij zijn super tevreden van het resultaat net als onze klanten. We hebben enkel en alleen maar positieve reacties gekregen over de nieuwe website en logo. Ook de communicatie verloopt heel makkelijk en vlot. Dank u wel! Jullie worden zeker aangeraden