Betrouwbare websites op maat

Wij bouwen websites op maat van uw bedrijf en zorgen ervoor dat de eerste indruk die uw bedrijf online maakt meteen een schot in de roos is. Heeft u een website die aan vernieuwing toe is of wilt u een nieuw project opstarten? Onze webdevelopers staan te popelen om aan uw website of webshop te sleutelen!

Web onlineCommunicatie - Webdevelopment

Online Communicatie

Uw online aanwezigheid begint bij het opzetten van verschillende strategische kanalen, zoals sociale media, een webshop of website. Die moeten daarna natuurlijk voorzien worden van interessante, nuttige en visueel mooie content. BREEX® zet als full service communicatiebureau uw onderneming op de digitale kaart.

Web responsief breex - Webdevelopment

Betaalbare & responsieve websites

Onze webbouwers coderen, testen en lanceren uw website met liefde voor het vak. Heeft u zelf een bepaalde vormgeving of opbouw voor ogen? Deel het met ons, zodat we u kunnen helpen om die droom waar te maken. Of geeft u ons liever carte blanche? Dan laten wij met plezier onze creativiteit de vrije loop! We zorgen ervoor dat uw website geoptimaliseerd is voor zoekmachines en dat uzelf snel informatie kan aanpassen of publiceren op uw site.

In-house support

Een vraag of een technisch probleem? Ons team van gemotiveerde en vakkundige professionals staat elke dag voor u klaar om vanop afstand ondersteuning te bieden.

SUPPORT DIENS RED Final - Webdevelopment

Stijlvol grafisch ontwerp

Boodschappen komen nog beter tot hun recht dankzij een professionele grafische vormgever. Visitekaartjes, uitnodigingen, banners, infographics, logo’s… Het volledige plaatje moet kloppen!

All-in webdevelopment

Als partner voor al uw online communicatie denkt BREEX® met u mee: websites, sociale kanalen en grafisch ontwerp, op maat van uw bedrijf. Wij ontzorgen u volledig!

Transparante leasing formules

Om onaangename verrassingen te vermijden, werkt BREEX® met een vast maandelijks factuurbedrag. Zo hoeft u geen grote investering te maken in één keer en staat u nooit voor verrassingen.

GELD BESPAREN RED - Webdevelopment

Kennismaken? Graag!

Wilt u graag meer weten over wat voor u kunnen betekenen? Neem vrijblijvend contact op via onderstaand contactformulier.

Een vrijblijvend adviesgesprek aanvragen: