Factureren en administratie?
‘t Gaat vlotter met BREEX

Bespaar tijd en focus op wat echt belangrijk is voor uw bedrijf.

Alleen maar voordelen

Tijdsbesparing

Door offertes efficiënter op te maken en op te volgen, kunt u meer tijd aan uw bedrijf en minder tijd aan administratie besteden.

Minder fouten

Met de software van BREEX vermindert u het risico op fouten, waardoor u minder tijd en geld aan problemen hoeft te besteden.

Gemakkelijk in gebruik

BREEX is ontworpen met de gebruiker in gedachten en is eenvoudig te hanteren, zelfs als u geen ervaring met administratie heeft.

Ontvang tijdig uw geld

Uw klanten ontvangen bij elk order een automatische betaalherinnering, zodat u niet langer op onbetaalde inkomsten hoeft te wachten.

Zeg maar dag tegen grote uitgaven en hallo tegen gemak en betaalbaarheid met BREEX!

Wanneer u voor BREEX kiest, kiest u voor een full-option servicepakket dat software, hardware en service omvat! Dankzij onze training en ondersteuning kunt u snel en zonder zorgen aan de slag, zelfs als u geen IT-expert bent.

Het beste van alles? We bieden gemakkelijke maandelijkse betalingsoplossingen, zodat u geen dure investering nodig heeft. Als klap op de vuurpijl kunnen we de overstap vergemakkelijken voor klanten die al een contract bij een concurrent hebben.

mybreex desktop mobile

Verdien uw vrije tijd terug door te factureren met BREEX. Blijf maar zitten, wij komen het u uitleggen!

Wij contacteren u voor een vrijblijvende kennismaking en stellen een gedetailleerde offerte op!

DeDroom mybreex

Efficiënt factureren

Met onze facturatiesoftware kunt u snel en gemakkelijk facturen maken en versturen, wat tijd bespaart en fouten vermindert.

Eenvoudig beheer van betalingen

Beheer uw facturen, offertes en betalingen gemakkelijk en overzichtelijk met BREEX.

Gebruiksvriendelijke administratie

BREEX is ontworpen om uw administratieve taken eenvoudiger te maken, zodat u meer tijd heeft voor uw bedrijf of hobby’s.

Koppeling met boekhouder

BREEX koppelt uw facturatie aan uw accountant, waardoor het gemakkelijk is om uw financiën georganiseerd te houden.

Plan nu een afspraak in. Wij komen naar u toe voor een gratis demo!

Kimberley Adam
Kimberley Adam
Read More
Heel tevreden! Het facturatieprogramma is gemakkelijk om mee te werken, en de printer ook! Bij elke vraag worden we onmiddellijk geholpen. Ze zijn ook super vriendelijk aan telefoon en ook als ze langskomen. Zeker een aanrader!!
Xender
Xender
Read More
Zeer vlot en handig boekhoudprogramma. Alles zit logisch in elkaar en indien toch onduidelijkheden krijgen we steeds snelle respons van de de helpdesk. Gemakkelijk om offertes als facturen op te maken, een duidelijk beeld van zowel inkomsten als uitgaven.
Chris Wouters
Chris Wouters
Read More
Heb een heel goed eerste gesprek gehad met een medewerker dit voor zowel mijn boekhoud programma alsook de website. Verder is het boekhoud programma heel makkelijk te gebruiken met een breed draagvlak. Ik ga dit zeker proberen aan te bevelen bij conculega’s.
Jascha De Backer
Jascha De Backer
Read More
Aangenaam boekhoudprogramma om mee te werken! Simpel en duidelijk, geen uren zoekwerk om iets te vinden. Wat het net iets makkelijker maakt om na de werkdag nog aan je papieren te beginnen. Een duidelijk overzicht op kosten en inkomsten. Alles wordt digitaal naar de boekhouder doorgestuurd. Wij zijn nooit meer te laat bij het indienen van de kwartaal aangifte! Indien problemen wordt dit snel opgelost door middel van een serviceticket in te dienen waarna ze je zelf opbellen.
Pieter-Jan de Mûelenaere
Pieter-Jan de Mûelenaere
Read More
Top bedrijf na mijn opstart zeer goed geholpen geweest en de inovatie die doorgeen de periode is uitgevoerd maakt het gebruik van de factuur software nog makkelijker, schriftelijk papierwerk is voor mij alvast verleden tijd