fbpx

BREEX C650i crop scaled - Scan/PrintPrinters op maat van
uw onderneming.
Digitaliseer slim, met BREEX en Konica Minolta. BOEK NU EEN DEMO BEKIJK AANBOD
BREEX bizhub 458e location picture 149498 scaled - Scan/Print

Multifunctionele toestellen

Wij voorzien de nodige apparatuur om uw facturen, kassabonnen, bestelbonnen en andere documenten te digitaliseren en aan uw software te koppelen. Zo garanderen wij u een goede kwaliteit en continuïteit van uw administratie. Als officiële Konica Minolta-partner bieden wij kwaliteitsvolle toestellen aan die uw administratie extra vlot doen verlopen. Die staan tot uw beschikking voor alle taken, zowel zakelijk als privé.

BREEX bizhub 458e location picture 149498 scaled - Scan/Print

Multifunctionele Toestellen

Om de kwaliteit en continuïteit van uw administratie te garanderen, voorzien wij de nodige apparatuur om uw facturen, kassabonnen, bestelbonnen en andere documenten te digitaliseren en aan uw software te koppelen. Als officiële Konica minolta-partner garanderen wij kwaliteitsvolle toestellen die uw administratie nog een extra stap verder helpen. Deze staan tot uw beschikking voor alle taken, zowel zakelijk als privé.

Support en begeleiding van A tot Z

Zowel kopen
als leasen

Heeft u het gevoel dat uw all-in-one printer leasen veel duurder uitvalt dan u had verwacht? En gaat dat ook op voor die dure toners of cartridges? Boek een adviesgesprek en ontdek hoeveel u kan besparen!

Inhouse support
& livechat

Uw printer opnieuw aansluiten na een verhuizing of hulp bij een technische onderbreking? Onze inhouse-technici en support agents staan klaar om u ter plaatse of op afstand bij te staan!

Ons aanbod

Als officiële Konica Minolta partner bieden wij kwalitatieve toestellen aan die uw administratie naar een hoger niveau tillen. De printers van Konica Minolta staan garant voor een gebruiksvriendelijke interface, de modernste technologieën en hoge beveiliging. Hieronder vindt u een greep uit ons assortiment.

10-1-inch tablet-achtig kleurentouchscreen met multi-touchondersteuning en een nieuw ontworpen gebruikersinterface voor intuïtieve bediening en gebruiksgemak. Dankzij de verminderde milieubelasting door de modernste technologie met een concurrerend laag stroomverbruik bespaart u zowel energie als geld. Hoogste gegevensbeveiliging met verschillende beveiligingsfuncties vermindert het risico van gegevensverlies en houdt vertrouwelijke gegevens veilig. 33/33 ppm in kleur en zwart & wit. Papierformaat: A6-A4, aangepaste formaten.

Het 7-inch tablet-achtig kleurentouchscreen met multi-touchondersteuning zorgt samen met het nieuw ontworpen gebruikersinterface voor een nog gebruiksvriendelijkere bediening. Dankzij de verminderde milieubelasting door de modernste technologie met een concurrerend laag stroomverbruik bespaart u zowel energie als geld. Hoogste gegevensbeveiliging met verschillende beveiligingsfuncties vermindert het risico van gegevensverlies en houdt vertrouwelijke gegevens veilig. 33/33 ppm in kleur en zwart & wit. Papierformaat: A6-A4, aangepaste formaten.

7-inch tablet-achtig kleurentouchscreen met multi-touchondersteuning en een nieuw ontworpen gebruikersinterface voor intuïtieve bediening en gebruiksgemak. Dankzij de verminderde milieubelasting door de modernste technologie met een concurrerend laag stroomverbruik bespaart u zowel energie als geld. Hoogste gegevensbeveiliging met verschillende beveiligingsfuncties vermindert het risico van gegevensverlies en houdt vertrouwelijke gegevens veilig. 33/33 ppm in kleur en zwart & wit. Papierformaat: A6-A4, aangepaste formaten.

De Bizhub 4000i is gebruiksvriendelijk, betrouwbaar en staat garant voor kwalitatief hoogwaardige prestaties. Print documenten direct van mobiele apparaten. 40 ppm in zwart & wit. Papier formaat: A6-A4.

10,1-inch tablet-achtig kleurentouhscreen met multi-touchondersteuning en een nieuw ontworpen gebruikersinterface voor intuïtieve bediening en gebruiksgemak. De Bizhub C250i zorgt voor een mindere milieubelasting dankzij de modernste technologie met een concurrerend laag stroomverbruik. Zo bespaart u zowel energie als geld. Hoogste gegevensbeveiliging met verschillende functies vermindert het risico van gegevensverlies en houdt vertrouwelijke gegevens veilig. 25/25 ppm in kleur en zwart/wit. Papierformaat: A6-SRA3, aangepaste formaten en bannerformaten tot 1,2 meter lengte.

10.1-inch kleuren touchscreen in tabletstijl met eenvoudig aan te passen moderne gebruikersinterface. Automatische detectie van mediumtype voor een betere gebruikerservaring. De hoogste gegevensbeveiliging dankzij verschillende beveiligingsfuncties om het risico op gegevensverlies te verkleinen en vertrouwelijke gegevens te beschermen. 45/45 ppm in kleur en zwart-wit. Papierformaten: A6-SRA3, aangepaste formaten en printen van banners tot 1,2 meter.

Het 9-inch kleuren touch panel met een multi-touch ondersteuning en speciale mobiele touch area biedt meer gemak en flexibiliteit voor de hedendaagse werkstijl. Minder belasting van het milieu dankzij de modernste technologie die zorgt voor een concurrerend laag energieverbruik – wat zowel energie als geld bespaart. Hoogste gegevensbeveiliging met verschillende functionaliteiten die het risico van gegevensverlies verminderen en vertrouwelijke gegevens veilig houden. Snelheid A4/A3: 30/15 ppm in zwart-wit. Papierformaten: A6-SRA3, aangepaste formaten en bannerformaat tot 1,2 meter lengte.

Intuïtieve bediening dankzij het 7-inch kleuren touchscreen. De dubbele-scan documentinvoer scant recto en verso van dubbelzijdige originelen in één run. Het toestel beschikt over de hoogste gegevensbeveiliging dankzij de diverse functionaliteiten die het risico van gegevensverlies verminderen en vertrouwelijke gegevens veilig houden. Snelheid A4: 40 ppm in zwart-wit. Papierformaten: A6-A4 en aangepaste formaten.

Bent u niet zeker welk toestel het beste bij u past?
Onze medewerkers helpen u graag bij het uitkiezen van een toestel op maat van uw onderneming!

Full-Service Onderhoudsovereenkomst

Wij voorzien alle nodige installaties, service en onderhoud. Door met een prijs per afdruk te werken, bespaart u heel wat aan inkt en printen. De toners worden automatisch besteld door uw toestel en geleverd via Bpost. U hoeft de toners niet apart te betalen. 

  Wordt u onze volgende tevreden klant?

  Metalinox Designv2 - Scan/Print
  Anita MetalInox Design  "Wij gebruiken BREEX nu al ca. één jaar en zijn heel tevreden. Als hardwerkende zelfstandige is deze tool onmisbaar! Het vergemakkelijken en efficiënter maken van uw administratie is tegenwoordig een must voor elk bedrijf. Bedankt voor de snelle en uitstekende service!"

  Service Klimaattechniek v2 - Scan/Print
  René Desmet A-L Service  "Ik ben blij met BREEX in zee te zijn gegaan, alles is een stuk gestructureerder: een offerte maken is kinderspel en als we een probleem hebben, lossen zij het op. Ik leer iedere dag iets nieuws bij want er zit nog zo veel meer in dan wat ik oorspronkelijk verwacht had. Ik ben zeker tevreden."

  Alulim Logo v3 - Scan/Print
  Danny Vandeberg Alulim  “Ondanks dat wij al sterk gedigitaliseerd hebben, is BREEX nog een extra aanvulling gebleken in onze administratie. Gevraagde veranderingen worden bijna meteen aangepast. BREEX denk mee en luistert naar de noden van ons als bedrijf, zodat het eenvoudiger wordt om te gebruiken.”

  TL Logo v1 - Scan/Print
  Henri Decruy Top and Legg  "Wij zijn sinds kort opgestart met een printer en het volledige MyBREEX CRM & facturatiepakket. Wat een top service, top opvolging en heel veel knowhow inzake techniciteit van de oplossingen. Ik ben alvast een tevreden klant, waarvoor dank!"

  Niklas logo v3 - Scan/Print
  Niklas Van Osselaer Loodgieter  “Een fantastisch programma dat altijd werkt zoals het moet en zeer eenvoudig te gebruiken is. Je bespaart hier enorm veel tijd mee uit, en het komt met een professionele printer die ook geplaatst wordt. Er is geen andere software die zoveel aanbiedt in 1 pakket."

  Tuinwerken v1 - Scan/Print
  Bram Gevaert Tuinwerken Bram Gevaert  “Sinds een week gebruik ik het facturatieprogramma MyBREEX. Ik kan op elk apparaat mijn facturen en klantgegevens bekijken, wat erg gemakkelijk is! Ook voor het verzenden van gemaakte facturen bespaar ik nu enorm veel tijd doordat ik dit met 1 knop kan doen."