fbpx

My Scan software packages

My Scan Software Packages

BREEX Europe biedt in combinatie met zijn groot assortiment aan scantoestellen een superieure PDF-oplossing voor veeleisende gebruikers met alle gewenste opties om eenvoudig en nauwkeurig met PDF-bestanden te werken. Maak uw scans / archief in één oogopslag volledig tekst-doorzoekbaar (OCR)

U kan documenten maken, bewerken en samenstellen in de nieuwe standaardindeling PDF 2.0 en u beschikt over functies voor zoeken, bewerken en delen in uw favoriete cloud-service.

scan software package - My Scan software packages

Documenten inscannen

Documenten bestaande uit meerdere pagina's kunnen eenvoudig en in optimale kwaliteit worden ingescand door middel van een geleverd en geïnstalleerd toestel dat op maat is van uw bedrijfsactiviteit.

PDF's eenvoudig rechtstreeks bewerken

Tekstverwerkingsfuncties voor snellere en meer natuurlijke bewerking zonder dat u bestanden eerst moet converteren, opslaan en openen in een ander programma.

PDF's maken vanuit elk programma

PDF's maken vanuit elk programma op uw computer, inclusief handige werkbalken in Microsoft Office om met één klik bestanden om te zetten naar PDF.

PDF's converteren naar uw favoriete indeling

PDF's converteren naar volledig opgemaakte Microsoft Office-documenten, compleet met lay-out, kolommen, tabellen en grafieken.

Gemoedsrust door beveiligde documenten

Bepaal zelf wie documenten mag bekijken, afdrukken en wijzigen door wachtwoorden toe te voegen met het hoogst mogelijke beveiligingsniveau: 256-bits codering.

Snel invulbare formulieren

Formulieren met één klik omzetten in invulbare PDF-formulieren, deze digitaal invullen en formuliergegevens exporteren naar gangbare indelingen, zoals CSV, XML en TXT met een tab als scheidingsteken.

Vrijblijvend Adviesgesprek?

Wilt u graag weten wat BREEX My Scan Software packages voor u kan betekenen? Onze adviseurs kunnen u helpen om alle mogelijkheden naast elkaar te zetten! Vul onderstaand formulier in en één van onze adviseurs neemt zo snel mogelijk contact met u op.

Laten we kennismaken!