fbpx

Koppelen met Teamleader

Activeer deze koppeling

Ga in MYBREEX naar Instellingen en klik op het submenu Integraties. Navigeer in de lijst naar Teamleader en klik op Beschikbaar. Nadat je op Verbinden klikt krijg je het inlogscherm van Teamleader te zien waarop je kunt inloggen met je Teamleader-account of een Teamleader-account kunt aanmaken. 

Integraties Teamleader 1 - Teamleader
Teamleader 2 scaled - Teamleader

Na het aanmelden met je Teamleader-account kom je terug in MYBREEX terecht. Hier kun je nog aanduiden vanaf welke datum je je facturen gesynchroniseerd wil hebben en eventueel welke departementen je gesynchroniseerd wil hebben. Klik daarna op Opslaan.

Klaar! Facturen die je aanmaakt in Teamleader worden nu automatisch beschikbaar in MYBREEX. Om een factuur te versturen over het Peppol-netwerk hoef je enkel nog op de groene Peppol-knop te klikken onderaan je factuur. Opgelet, de groene Peppol-knop zal enkel zichtbaar zijn als de ontvanger van je factuur met een Peppol Acces Point is verbonden. Verstuur je naar de overheid? Vergeet dan zeker niet het correcte PO-nummer in te voeren. 

FAQ

Ik heb een factuur aangemaakt in Teamleader, maar die verschijnt niet in MYBREEX.
Dit kan voorkomen als de koppeling tussen MYBREEX en Teamleader niet is gelegd met de logingegevens van de hoofdgebruiker in Teamleader. Dan zal de in Teamleader aangemaakte factuur pas de volgende dag in MYBREEX verschijnen. We raden dan ook sterk aan om de koppeling tussen MYBREEX en Teamleader te maken met de logingegevens van de hoofdgebruiker in Teamleader.

De verschillende departementen in mijn bedrijf hebben elk een eigen aan- en verkoopdagboek. Hoe zorg ik ervoor dat mijn facturen in het aan- en verkoopdagboek van het juiste departement terecht komen?
Hiervoor moet je verschillende MYBREEX-accounts aanmaken. Koppel het juiste departement met het gewenste account.

Als ik een factuur wijzig in Teamleader, zal ik deze wijzigingen dan ook zien op de factuur in MYBREEX?
Ja. Enkel wanneer de koppeling tussen MYBREEX en Teamleader niet gelegd is door de hoofdgebruiker in Teamleader zullen de wijzigingen pas de volgende dag zichtbaar worden in MYBREEX. 

1 AdobeStock 295482970 scaled - Teamleader

Opvolging

Volg al je projecten van begin tot einde moeiteloos digitaal op.

Peppol

Stuur eenvoudig je facturen naar het acces point van overheidsdiensten via Peppol.

Boekhouding

Deel je volledige administratie snel en efficiënt met je boekhouder.

Wenst u meer info over MYBREEX? Neem vrijblijvend contact op via: 078 077 066

Werk efficiënter met MYBREEX en Teamleader

Koppel MYBREEX met Teamleader en digitaliseer snel en eenvoudig je administratie. Vervolledig de CRM- en projectmanagementfuncties van Teamleader met het versturen van facturen via Peppol en het digitaliseren van je aankoopfacturen en bonnetjes. Of volg als MYBREEX-gebruiker al je projecten van begin tot einde op met Teamleader en synchroniseer je Teamleader-facturen.

Op het einde van het kwartaal kan je jouw administratie gemakkelijk delen met je boekhouding dankzij de koppelingen met meer dan dertig boekhoudsoftwarepakketten.

2 AdobeStock 393369300 scaled - Teamleader

ZOMERACTIE

Bent u nieuw bij BREEX, of reeds een bestaande klant? Goed nieuws, want vanaf 7 juni 2021 geniet u van € 250,- cashback bij de aankoop van business software en websites, of wanneer u ons aanbeveelt bij een onderneming die daarna klant wordt! Deze actie is geldig t.e.m. 31 augustus 2021.