fbpx

Koppelen met Shopify

Activeer deze koppeling

Klik in het submenu onder Instellingen op Integraties. Daar vind je een overzicht van alle mogelijke integraties, waaronder die met Shopify. Klik op de knop ‘Beschikbaar’ om verder te gaan. 

Integraties Shopify stap 1 - Shopify
Integraties Shopify stap 2 - Shopify

Klik op Verbinden. Eenmaal actief zet deze koppeling automatisch alle facturen uit je webshop om in digitale facturen in MYBREEX. Om de koppeling stop te zetten stuur je een e-mail naar webcare@webwinkelfacturen.nl met de vermelding van de licentiesleutel. 

Digitale facturen

Alle bestellingen in je webwinkel worden automatisch omgezet in digitale facturen.

Boekhouding

Deel facturen eenvoudig, snel en efficiënt met de boekhouding.

Efficiënt

Bespaar tijd, voorkom fouten en een dubbele data-invoer.

Wenst u meer info over MYBREEX? Neem vrijblijvend contact op via: 078 077 066

Koppel MYBREEX met je Shopify-webwinkel.

Deze koppeling van webwinkel.nl zorgt ervoor dat bestellingen in je webwinkel automatisch worden omgezet in digitale facturen in MYBREEX zodat je ze eenvoudig kunt delen met de boekhouding. Dit bespaart tijd, voorkomt fouten, dubbele data-invoer en resulteert in een betrouwbare boekhouding. 

Shopify logo 300x85 - Shopify

ZOMERACTIE

Bent u nieuw bij BREEX, of reeds een bestaande klant? Goed nieuws, want vanaf 7 juni 2021 geniet u van € 250,- cashback bij de aankoop van business software en websites, of wanneer u ons aanbeveelt bij een onderneming die daarna klant wordt! Deze actie is geldig t.e.m. 31 augustus 2021.