fbpx

Koppelen met GetMyInvoices

Activeer deze koppeling

De koppeling met GetMyInvoices wordt opgezet vanuit GetMyInvoices. In eerste instantie moet je dus een account aanmaken op hun website of door op de knop ‘Beschikbaar’ te klikken op de GetMyInvoices-tegel in het submenu ‘Integraties’ onder het menu ‘Instellingen’.

Eenmaal je een account hebt aangemaakt ga je in GetMyInvoices naar het menu ‘Sync’ en klik je op de schuko rechts bovenaan.

GetMyInvoices stap 1 1 - GetMyInvoices
GetMyInvoices stap 2 - GetMyInvoices

Daarna klik je op de plus-knop om MYBREEX toe te voegen aan je gesynchroniseerde accounts.

Klik op ‘Import’ om te kiezen tussen software waarmee je documenten in GetMyInvoices kunt importeren.

GetMyInvoices stap 3 - GetMyInvoices
GetMyInvoices stap 4 - GetMyInvoices

In het volgende venster kun je kiezen vanuit welke software je documenten wil importeren in GetMyInvoices. Vink de ‘MYBREEX’-tegel aan door er op te klikken en klik daarna op ‘Continue’.

Er opent zich een MYBREEX-aanmeldvenster. Log in met je logingegevens en kies daarna de bedrijven waarvan je de documenten in GetMyInvoices wil importeren. Mogelijks krijg je hierna de vraag om popup-vensters toe te staan voor GetMyInvoices. Deze zijn noodzakelijk om GetMyInvoices te gebruiken.

GetMyInvoices stap 5 - GetMyInvoices
GetMyInvoices stap 6 - GetMyInvoices

Hierna verschijnt het MYBREEX-account waarvan je de documenten met GetMyInvoices wil synchroniseren in de lijst van gesynchroniseerde accounts. In het menu ‘Documents’ zie je nu alle facturen die vanuit MYBREEX gesynchroniseerd zijn met GetMyInvoices.

Je kunt de gesynchroniseerde bestanden nu op hun beurt ook synchroniseren met één van de vele diensten waarmee GetMyInvoices synchroniseert, zoals Dropbox, Google Drive of Microsoft Dynamics 365. Hiervoor ge je opnieuw naar het ‘Sync’-menu om software aan te duiden waarmee je GetMyInvoices gesynchroniseerd wil hebben. In de plaats van ‘Import’ kies je nu voor ‘Export’. Daarop krijg je alle software en diensten te zien waarmee je GetMyInvoices kunt synchroniseren. Kies de software en dienst waarnaar je wil exporteren en klik op ‘Continue’.

GetMyInvoices stap 7 - GetMyInvoices

Eén locatie

Synchroniseer met duizenden andere bronnen en beheer alles in één locatie.

Duizenden bronnen

Koppel MYBREEX aan diensten als Google Drive, Dropbox en Microsoft Dynamics 365.

Boekhouder

Verstuur alle documenten in enkele klikken naar bv. je boekhouder.

Wenst u meer info over MYBREEX? Neem vrijblijvend contact op via: 078 077 066

Werk efficiënter met MYBREEX en GetMyInvoices

Synchroniseer facturen uit MYBREEX met duizenden andere bronnen. Je kan MYBREEX facturen importeren in GetMyInvoices, en van daaruit synchroniseren met diensten als Google Drive, Dropbox en Microsoft Dynamics 365. Alle documenten kunnen in één centrale locatie bekeken worden, en verstuurd naar bv. jouw boekhouder.

2 AdobeStock 393369300 scaled - GetMyInvoices

ZOMERACTIE

Bent u nieuw bij BREEX, of reeds een bestaande klant? Goed nieuws, want vanaf 7 juni 2021 geniet u van € 250,- cashback bij de aankoop van business software en websites, of wanneer u ons aanbeveelt bij een onderneming die daarna klant wordt! Deze actie is geldig t.e.m. 31 augustus 2021.