fbpx

Koppelen met CCV

Activeer deze koppeling

De installatie wordt uitgevoerd vanuit de CCV Appstore (zoek naar ‘MYBREEX’ in de categorie ‘boekhouden’). Na het activeren via de Appstore ontvang je een handleiding en link voor het opzetten van de verbinding tussen MYBREEX en je webwinkel. 

Eenmaal actief zet deze koppeling automatisch alle facturen uit je webshop om in digitale facturen in MYBREEX. Om de koppeling stop te zetten stuur je een e-mail naar webcare@webwinkelfacturen.nl met de vermelding van de licentiesleutel. Meer info over de opties en instellingen vind je in de handleiding die je ontvangt bij het installeren van de koppeling.

CCV logo 300x149 - CCV

Snel en efficiënt

Bespaar tijd, voorkom fouten en dubbele data-invoer en zorg voor een betrouwbare boekhouding.

Digitaal

Bestellingen in je webwinkel worden automatisch omgezet in digitale facturen in MYBREEX.

Boekhouding

Deel moeiteloos in slechts enkele klikken alle documenten met je boekhouding. Gemakkelijk en veilig!

Wenst u meer info over MYBREEX? Neem vrijblijvend contact op via: 078 077 066

iso800 Breex 298 scaled - CCV

CCV is een softwarepakket waarmee je een webshop kunt beheren. Bespaar tijd, voorkom fouten en dubbele data-invoer en zorg voor een betrouwbare boekhouding dankzij deze koppeling van webwinkel.nl! Bestellingen in je webwinkel worden automatisch omgezet in digitale facturen in MYBREEX die je gemakkelijk kunt delen met je boekhouder.

ZOMERACTIE

Bent u nieuw bij BREEX, of reeds een bestaande klant? Goed nieuws, want vanaf 7 juni 2021 geniet u van € 250,- cashback bij de aankoop van business software en websites, of wanneer u ons aanbeveelt bij een onderneming die daarna klant wordt! Deze actie is geldig t.e.m. 31 augustus 2021.