fbpx

Koppelen met Car-Pass

Activeer deze koppeling

Via Instellingen > Integraties > Car-Pass kan je de integratie met Car-Pass activeren. Hiervoor geef je onderstaande gegevens in die je van van Car-Pass hebt ontvangen:

1. Gebruikersnaam
2. Wachtwoord
3. Vestigingsnummer

Klik op Klanten > Extra velden en bemerk de extra velden die zijn toegevoegd. Neem contact op met onze klantendienst indien deze velden niet beschikbaar zijn. Wijzig deze automatisch aangemaakte velden niet!

logo carpass - Car-Pass
BREEX 311334710 v2 - Car-Pass

– Kenteken plaat: De nummerplaat van de wagen waarvan de gegevens verzonden dienen te worden naar Car-Pass
– KM stand: De actuele kilometerstand op het moment dat de factuur is aangemaakt. Deze stand dient correct verzonden te worden naar Car-Pass.
– VIN nr: Een frame-of chassisnummer of voertuigidentificatienummer (VIN) is een unieke identificatiecode die alle toegelaten wegvoertuigen moeten hebben. 

Aarzel niet om per klant het veld kentekenplaat, KM-stand en VIN nummer up to date te brengen.

Via Inkomsten > Toevoegen maak je een nieuwe factuur aan. Bemerk dat de hierboven beschreven nieuwe extra car-pass velden automatisch beschikbaar zijn, incusief het veld: 

– Car-Pass verzonden op: De datum waarop de gegevens van deze wagen correct verzonden zijn naar Car-Pass

Klik vervolgens op Opslaan.

Klik op de knop “Car-Pass”. Er verschijnt een scherm waarop je de te verzenden informatie naar Car-Pass kan controleren.

Na versturen naar Car-Pass ontvangt je de boodschap:

“De kilometerstand werd succesvol verzonden”

Klik op de knop Creëer Factuur en verstuur de factuur naar de klant. Bemerk dat de extra velden specifiek voor Car-Pass automatisch op de PDF van de factuur verschijnen.

car passpopup - Car-Pass

Wettelijk verplicht

Iedere autodealer is wettelijk verplicht om kilometerstanden door te geven van elke wagen of lichte vracht waarop een interventie of herstelling gebeurt.

Bescherming

Door fraude te bestrijden met de kilometerteller streeft Car-Pass naar de bescherming van de koper en een eerlijke handel van tweedehands voertuigen.

Snel en eenvoudig

Geef de kilometerstand in slechts enkele klikken door dankzij de integratie tussen MYBREEX en Car-Pass. Zo bespaart u tijd en geld.

Wenst u meer info over MYBREEX? Neem vrijblijvend contact op via: 078 077 066

ZOMERACTIE

Bent u nieuw bij BREEX, of reeds een bestaande klant? Goed nieuws, want vanaf 7 juni 2021 geniet u van € 250,- cashback bij de aankoop van business software en websites, of wanneer u ons aanbeveelt bij een onderneming die daarna klant wordt! Deze actie is geldig t.e.m. 31 augustus 2021.