fbpx

Konica Minolta by BREEX

Konica Minolta multifunctionele printers

Met meer dan 140 jaar ervaring in kantooroplossingen, IT-diensten en professioneel drukwerk is Konica Minolta altijd een slimme zakenpartner aan uw zijde. Onze drive: Innovatie.

BREEX Europe levert multifunctionele Konica Minolta multifunctionele printers voor het laag- midden- en hoogvolume-verbruik, waarmee zowel de eenmanszaak als de multinational wordt voorzien van de juiste afdrukapparatuur. Daarnaast zijn wij specialist in het beheren van complete documentenstromen. De techniek heeft de afgelopen jaren een grote ontwikkeling doorgemaakt. Wat hetzelfde is gebleven is ons streven naar kwaliteit, maatwerk en serviceverlening.

Bizhub multifunctionele systemen

Onze multifunctionele printers zorgen voor een soepele workflow in de dagelijkse verwerking van documenten. Printen, kopiëren, faxen, scannen en speciale afwerkingsopties zoals nieten en ponsen – alles gecombineerd in één systeem!

Dat u kosten bespaart door het huren van all-in-one printers van Konica Minolta, zijn geen loze woorden. Omdat onze printers sneller dan gemiddeld uw documenten verwerken, bespaart u tijd en dus kosten. Bekijk samen met ons welke all-in-one printer of andere oplossingen die het best bij u en uw onderneming passen. Voor elk budget hebben wij een oplossing.

Konica Minolta Bizhub - Konica Minolta by BREEX

Ons aanbod:

Konica Minolta Bizhub c227 1 300x210 - Konica Minolta by BREEX

Bizhub C227 – A3

Konica mfp's

Konica Minolta Bizhub c250i 300x210 - Konica Minolta by BREEX

Bizhub C250i – A3

Konica mfp's

Konica Minolta Bizhub c300i 300x210 - Konica Minolta by BREEX

Bizhub C300i – A3

Konica mfp's

Konica Minolta Bizhub c360i 300x210 - Konica Minolta by BREEX

Bizhub C360i – A3

Konica mfp's

Vrijblijvend Adviesgesprek?

Wilt u graag weten wat onze Konica Minolta solutions voor u kan betekenen? Onze adviseurs kunnen u helpen om alle mogelijkheden naast elkaar te zetten! Vul onderstaand formulier in en één van onze adviseurs neemt zo snel mogelijk contact met u op.

Laten we kennismaken!