toshiba world premiere

Hybride MFP

COMBINEER EFFICIËNTIE, ECONOMIE EN ECOLOGIE
Printen, wissen en hergebruiken dankzij de e-STUDIO5008LP-serie. ’s Werelds eerste multifunctionele printer met de unieke mogelijkheid je geprinte documenten te wissen.

Toshiba’s unieke hybride technologie combineert het conventioneel zwart-wit afdrukken met eco printen, waarbij de toner wordt gewist, zodat je het papier opnieuw kunt gebruiken. Eén systeem waarmee je gemakkelijk jouw werkstromen verbindt, integreert en vereenvoudigt. Bovendien bespaar je significant op papierkosten, maar ook op het verbruik van natuurlijke hulpbronnen. Het systeem is uitgerust met state-of-the-art functionaliteit en is ontworpen voor bedrijven die efficiëntie, economie en ecologie willen combineren.

Alhoewel de digitalisering een enorme vlucht heeft genomen, blijft printen een essentieel onderdeel voor jouw zakelijke werkstromen. Echter de productie van papier is zeer CO2 intensief, terwijl we het verminderen van de CO2-uitstoot steeds belangrijker vinden. Toshiba’s unieke Eco-Hybride is dé oplossing: je kan nu minder papier gebruiken en jouw CO2-uitstoot aanzienlijk verminderen, zonder minder af te drukken.

Hoe werkt het?

We printen vaak tijdelijk documenten, denk aan een e-mail of een tekst die je even wilt doornemen. Voor deze gevallen biedt Toshiba’s Eco Hybride de mogelijkheid om bij het printen van jouw tijdelijke documenten, de uitwisbare blauwe toner te selecteren. Op deze manier hoef je jouw document niet meer weg te gooien als je het niet meer nodig hebt, maar kan je de afdruk van het papier verwijderen en het papier hergebruiken.
Om het eenvoudiger te maken, kan je instellen met welke applicaties je de prints standaard eco wilt printen, zoals e-mail.

Om werknemers te stimuleren om eco te printen en papier te hergebruiken, kan je met behulp van rapportagemogelijkheden het printgedrag inzichtelijk maken. Zo zie je in één oogopslag jouw milieubijdrage.

Alles wat u nodig heeft, en meer – in één systeem

Uiteraard biedt de Eco Hybride alle functionaliteiten van een standaard zwart-wit multifunctional. De gepersonaliseerde gebruikersinterface biedt u eenvoudig toegang tot de afdruk-, scan-, kopieer- en faxfunctie.

Onze beste technologie voor de groei van uw Organisatie

Het wordt steeds belangrijker snel en eenvoudig toegang tot uw documenten te hebben, altijd en overal. Toshiba zorgt ervoor dat wat u wilt, wanneer u maar wilt en waar u maar wilt, altijd mogelijk is.

Cloud printing zorgt ervoor dat u toegang heeft tot uw documenten, ongeacht waar u bent. Met onze ingebouwde apps kunt u uw documenten direct verzenden naar of afdrukken vanuit Microsoft OneDrive, Google Drive of Dropbox.

Mobiel printen biedt u de flexibiliteit om direct vanaf uw mobiele apparaat af te drukken via AirPrint, Google Cloud Print, de Mopria Print Service of onze Toshiba e-BRIDGE Print & Capture app.

Hoe kan de toner worden gewist?

De Eco Hybride kan zelf de blauwe toner wissen. Plaats het gebruikte papier in de aangewezen papierlade en start het proces. De blauwe toner wordt gewist en u kunt vervolgens het gewiste papier terugleggen in de papierlade om opnieuw op af te drukken.

Optioneel kunt u de e-STUDIO rd301 gebruiken – een wissysteem met geavanceerde functies. Dit systeem wist met een snelheid van maximaal 30 pagina’s per minuut en selecteert het papier in herbruikbaar en niet-herbruikbaar papier. Daarnaast kunt u documenten digitaliseren voor het elektronisch archiveren, voordat u de toner van de afdruk laat wissen.

Hybride technologie

U heeft de keuze om uw documenten af te drukken met de standaard zwarte toner of met de unieke uitwisbare toner van Toshiba. Dit is afhankelijk van het type document en waar u het voor wilt gebruiken. Bovendien ondersteunen de slimme softwareoplossingen van Toshiba u in die keuze – alles automatisch en probleemloos.

Eco-vriendelijk

Toshiba biedt de perfecte oplossing voor het duurzame kantoor dat tevens efficiënt en economisch wil werken. Door papier te hergebruiken bespaart u waardevolle hulpbronnen en draagt u bij aan een groene toekomst.

Efficiënt

De Toshiba e-BRIDGE Next technologie verhoogt uw productiviteit. Het combineert state-of-the-art gebruiksvriendelijkheid met uitzonderlijke flexibiliteit – voor integratie in uw documentwerkstromen en de allerbeste gebruikerservaring.

Beveiligen

Diverse authentificatiefuncties geven u het volledige beheer over de toegang tot documenten en systemen. Ze zorgen voor het beschermen van uw bedrijfskritische gegevens en het voorkomen van onbevoegde toegang. Denk hierbij aan de Toshiba beveiligde harde schijf en verdere optionele beveiligingsfuncties voor volledige compliance met IEEE2600.2.

Hybride MFP

You May Also Like