Facturatieprogramma MyBreex

online facturatie software

Als ondernemer krijgt u te maken met heel wat taken. Op ieder ogenblik van de dag dient u nieuwe klanten te werven, offertes te maken, facturen te betalen en uit te sturen, werkkrachten aan te sturen, …  en nog zoveel meer.
Via BREEX Europe ondersteunen wij u alvast door middel van MyBreex met de essentiële taken die bepalend zijn voor het succes van uw zaak: opmaken offertes, bestelbonnen, leveringsbonnen en hun bijhorende uitgaande facturatie. Alsook de automatische verwerking van inkomende facturen en betalingen. Een pure tijdswinst!

Wat doet MyBreex ?

Offertes aanmaken, doorsturen en opvolgen

Professionele offertes aanmaken, doorsturen en opvolgen om potentiële klanten nog beter op weg te helpen. Maak eenvoudig andere documenten aan op basis van een offerte.

Facturen aanmaken, opvolgen en versturen op verschillende wijze

Facturen en creditnota’s aanmaken, afdrukken en versturen via e-mail, brief, aangetekend of PEPPOL. Opvolgen van uw facturen en (automatisch) betalingen registreren.

Scan & herken van leveranciersfacturen

Scan & herken uw documenten en facturen en de administratieve verwerking gaat vanzelf. Tegelijkertijd bouwt u automatisch een digitaal archief op.

En nog zoveel meer ...

Een gepersonaliseerde huisstijl, goedkeuringsprocessen, uitgebreide facturatieopties, API, integraties met bijvoorbeeld Teamleader, Exact Online, Carpass, ....

Bestelbonnen en leveringsbonnen aanmaken

Automatisch bestelbonnen en leveringsbonnen aanmaken vanuit een offerte of factuur.

Klantenopvolging, herinneringen versturen voor onbetaalde facturen

Openstaand bedrag? Laatst verzonden herinnering? Flexibel bijhouden en opvolgen van uw klanten.

Automatische Betalingscontrole

Automatisch of manueel importeren van uw bankbetalingen om slimme statussen op uw facturen te tonen (betaald, vervallen, ...).

Voor wie?

Het MyBreex facturatieprogramma is ontworpen voor zelfstandigen, freelancers & KMO zaakvoerders. Mensen die hun focus op de corebusiness wensen te bewaren.  Uiteraard bent u als geen ander er zich van bewust dat uw facturatie de basis vormt van de financiële gezondheid en de verder groei van uw zaak. Door middel van MyBreex worden al deze administratieve handelingen zo eenvoudig dat deze verplichting u amper nog kostbare tijd vergt.

Onze klanten zijn verspreid over heel België in heel uiteenlopende sectoren: bouw, horeca, ambachtelijke beroepen, winkels, distributie, vrije beroepen, IT, dienstenaanbieders, …

 

spreiding-klanten