Boost de productiviteit van uw thuiswerkers!

Uw medewerkers thuis laten werken wanneer dit nog niet in uw bedrijf is ingeburgerd, vraagt toch om een zekere aanpassing. Zal de medewerker wel productief zijn en voldoende uren presteren? Ja, dat kan! BREEX® combineert de kracht van zijn servers met een slimme cloudtracker, zodat u als werkgever de activiteiten en productiviteit van uw medewerkers kunt meten en analyseren.

Digital Workplaces A breex - Digital Workplaces

Verhuis uw fysieke onderneming naar de cloud!

Er wordt steeds meer thuis gewerkt om files te vermijden of wanneer we niet anders kunnen, zoals dat tijdens de coronacrisis het geval was. En thuiswerken biedt nu eenmaal heel wat voordelen, zowel voor de werknemers als voor werkgevers, op voorwaarde dat er duidelijke afspraken worden gemaakt en de werkgever voldoende kan opvolgen.

Hoe werkt het?

Onze cloudtracker registreert wanneer de pc of laptop actief wordt gebruikt en vooral ook waarvoor. U kunt als werkgever niet alleen het surfgedrag opvolgen, maar ook het aantal aanslagen op het toetsenbord en de bewegingen van de muis. Al deze parameters worden gebundeld in een activiteitscore, zodat u kunt ingrijpen bij werknemers die consequent lagere scores behalen dan verwacht. Zo kunt u snel bijsturen en belangrijker nog, er zeker van zijn dat uw grootste kost, uw medewerkers, blijft renderen.

Digital Workplaces breex - Digital Workplaces

Voordelen voor werknemer:

Wie thuis werkt, hoeft zich niet te verplaatsen en spaart zo tijd uit. Fileleed en parkeerstress zijn dankzij thuiswerk ook verleden tijd!

De medewerker kan zelf de werkuren kiezen, in samenspraak met de werkgever, en bijvoorbeeld ’s morgens vroeger beginnen of ’s avonds nog een uurtje inhalen.

Omdat alles kan worden geregistreerd, zie je als werkgever wie al eens wat langer doorwerkt. Deze medewerker krijgt op deze manier vaker de erkenning die hij of zij verdient.

Door de nauwkeurige registratie is er geen ruimte voor discussie of wantrouwen. Dat leidt tot meer gemoedsrust voor alle partijen en zeker voor de meest productieve medewerkers.

Voordelen voor werkgever:

Dankzij de dagelijkse productiviteitscore heeft u als werkgever een volledig en betrouwbaar zicht op de productiviteit van uw medewerkers.

De loonkost is voor veel bedrijven de grootste uitgavepost. Deze dus maximaal doen renderen is cruciaal voor elke onderneming!

Doordat activiteiten automatisch worden bijgehouden en in een rapport worden gegoten, worden veel ‘tussenmanagementactiviteiten’ tot een minimum beperkt.

Deze software is een uitstekende manier om op lange termijn steeds meer mensen thuis te laten werken, en dus verplaatsingskosten en kosten voor bedrijfswagens uit te sparen.

Functies op maat van uw behoeftes

Tijdregistratie

Krijg een eenvoudig overzicht van gewerkte uren en opgenomen pauzes.

Overzicht gesprekstijden

Zie hoeveel tijd er wordt gespendeerd aan online vergaderingen.

Screenshots

De cloudtracker neemt regelmatig screenshots tijdens de werkuren.

Aanwezigheidsregistratie

De cloudtracker registreert de aanwezigheden en waarschuwt wanneer een werknemer te laat komt.

Waarschuwing bij afleiding

Waarschuwingen die uw werknemers helpen om afleiding door onder andere sociale media te vermijden.

Tijdregistratie voor projecten

Registreer de tijd die aan een project wordt besteed voor een exacte kostenberekening.

Krachtige Rapporteringen

Creëer gedetailleerde rapporten met urenstaten, overzichten en andere nuttige inzichten.

Web- en app-gebruik

Zie welke websites en apps uw medewerker thuis gebruikt.

GDPR-conform

Privacy komt niet in het gedrang, aangezien er geen tracking plaatsvindt op privétoestellen.

Kennismaken? Graag!

Wilt u graag meer weten over wat voor u kunnen betekenen? Neem vrijblijvend contact op via onderstaand contactformulier.

Laten we kennismaken!