fbpx

BREEX 201973585 scaled - Boekhouders / accountantsActiveer en digitaliseer
uw klanten met BREEX.
Til uw onderneming naar een hoger niveau met MYBREEX. BOEK NU EEN DEMO DOWNLOAD BROCHURE
Mockup BREEX v7 scaled - Boekhouders / accountants

Stap het digitale tijdperk in

Heel wat ondernemers zijn data crunchers geworden: ze willen op elk gewenst moment meer inzicht in hun cijfers. Bovendien willen ze op hun manier kunnen communiceren met hun accountant en andere stakeholders. BREEX ondersteunt accountants bij het digitaliseren en activeren van hun klanten. 

MYBREEX is een totaalpakket van hard- en software, training & service waarmee u uw klanten gemakkelijk en efficiënt digitaliseert en activeert. De software sluit via UBL (XML, EFFF) naadloos aan bij alle boekhoudprogramma’s. Bovendien is de administratie overal raadpleegbaar via computer, tablet en smartphone! De gegevens bevinden zich in de cloud, waardoor er geen risico is om gegevens te verliezen bij een eventuele storing.   

MYBREEX kan gekoppeld worden aan meer dan 35 applicaties, zoals Teamleader, Payconiq, Car-Pass en CCV. Bekijk het volledige overzicht hier.

Benieuwd hoe wij u kunnen helpen? Neem dan onze brochure door!

Koppel naadloos voor oneindig veel mogelijkheden

Slimme software

Verwerk snel en efficiënt de facturen en bestelbonnen van uw apotheek, en bewaar het overzicht op uw betalingen.

Essentiële hardware

Kwalitatieve hardware, gekoppeld aan uw software om uw inkomende facturen en administratie zorgeloos te digitaliseren.

Persoonlijke training

Wij zorgen voor de complete installatie en bijbehorende opleiding, uitgevoerd door onze erkende instructeurs.

Volle Ondersteuning

Hebt u een vraag of een probleem? U kan terecht bij een van onze support kanalen: Chatfunctie - Ticketsysteem - Hotline

De voordelen van MYBREEX

Het verwerken van documenten kost aanzienlijk minder tijd wanneer u dit digitaal doet. Dankzij onze software heeft u volledige inzage in de dossiers van uw klanten. Vlak de kwartaalpieken af dankzij een continue stroom van dossiers doorheen het kwartaal op uw eigen frequentie.

De klant kan gemakkelijk aankoopfacturen en kassabonnen inlezen en overschrijvingen uitvoeren in bulk. U hoeft zelf niets te doen: wij informeren en activeren uw klanten. De klant krijgt alle nodige training en service om zijn documenten efficiënt en correct door te sturen. Zo is er een vlotte communicatie tussen klant en accountant. Inloggen verloopt eenvoudig via uw website. 

iso800 Breex 81 scaled - Boekhouders / accountants
Door het digitaliseren van uw administratie bespaart u kostbare tijd die u voor andere zaken kunt gebruiken.
Alle facturen worden via één kanaal aangeleverd in uw boekhoudsoftware.
Vind alle gearchiveerde documenten in een oogwenk terug op basis van een woord, nummer, serienummer of barcode.
Overschrijvingen kunnen snel en eenvoudig in bulk uitgevoerd worden.
Uw gegevens bevinden zich in de cloud. Zo loopt u geen risico om ze te verliezen bij een eventuele storing.
U heeft volledige toegang tot de dossiers van uw klanten, waardoor u snel en efficiënt zaken kunt raadplegen.
Facturen worden nauwkeurig ingelezen en komen aan als boekingsvoorstellen via OCR. Uw ondernemers zijn rechtstreeks verbonden met het Europese PEPPOL-netwerk.
De klant krijgt de nodige training en service om zijn documenten correct door te sturen, wat de communicatie tussen klant en accountant verbetert. Inloggen kan eenvoudig via uw website.
Computer, tablet of smartphone: uw gegevens zijn overal beschikbaar.
U hoeft zelf niets te doen: wij informeren en activeren uw klanten.

Wilt u meer weten over wat wij voor u kunnen betekenen?

Omdat iedere klant uniek is voor ons geven wij u graag een vrijblijvende demo. Dit kan bij u ter plaatse, of via een virtuele afspraak. Hierbij overlopen wij samen met u alle voordelen van MYBREEX Smart Invoicing die voor u van toepassing zijn. We werken op maat van uw onderneming en denken steeds met u mee. 

  Adviesgesprek boeken

  Wij overlopen graag met u de voordelen van ons facturatieplatform voor uw bedrijf!

  Wordt u onze volgende tevreden klant?

  Metalinox Designv2 - Boekhouders / accountants
  Anita MetalInox Design  "Wij gebruiken BREEX nu al ca. één jaar en zijn heel tevreden. Als hardwerkende zelfstandige is deze tool onmisbaar! Het vergemakkelijken en efficiënter maken van uw administratie is tegenwoordig een must voor elk bedrijf. Bedankt voor de snelle en uitstekende service!"

  Service Klimaattechniek v2 - Boekhouders / accountants
  René Desmet A-L Service  "Ik ben blij met BREEX in zee te zijn gegaan, alles is een stuk gestructureerder: een offerte maken is kinderspel en als we een probleem hebben, lossen zij het op. Ik leer iedere dag iets nieuws bij want er zit nog zo veel meer in dan wat ik oorspronkelijk verwacht had. Ik ben zeker tevreden."

  Alulim Logo v3 - Boekhouders / accountants
  Danny Vandeberg Alulim  “Ondanks dat wij al sterk gedigitaliseerd hebben, is BREEX nog een extra aanvulling gebleken in onze administratie. Gevraagde veranderingen worden bijna meteen aangepast. BREEX denk mee en luistert naar de noden van ons als bedrijf, zodat het eenvoudiger wordt om te gebruiken.”

  TL Logo v1 - Boekhouders / accountants
  Henri Decruy Top and Legg  "Wij zijn sinds kort opgestart met een printer en het volledige MYBREEX CRM & facturatiepakket. Wat een top service, top opvolging en heel veel knowhow inzake techniciteit van de oplossingen. Ik ben alvast een tevreden klant, waarvoor dank!"

  Niklas logo v3 - Boekhouders / accountants
  Niklas Van Osselaer Loodgieter  “Een fantastisch programma dat altijd werkt zoals het moet en zeer eenvoudig te gebruiken is. Je bespaart hier enorm veel tijd mee uit, en het komt met een professionele printer die ook geplaatst wordt. Er is geen andere software die zoveel aanbiedt in 1 pakket."

  Tuinwerken v1 - Boekhouders / accountants
  Bram Gevaert Tuinwerken Bram Gevaert  “Sinds een week gebruik ik het facturatieprogramma MYBREEX. Ik kan op elk apparaat mijn facturen en klantgegevens bekijken, wat erg gemakkelijk is! Ook voor het verzenden van gemaakte facturen bespaar ik nu enorm veel tijd doordat ik dit met 1 knop kan doen."