Beheersmaatschappij Antwerpen Mobiel & Vandenbussche nv

Beheersmaatschappij Antwerpen Mobiel & Vandenbussche NV kiezen voor de oplossingen van BREEX Europe NV.

beheersmaatschappij antwerpen mobiel

De Beheersmaatschappij Antwerpen Mobiel werd in 2003 opgericht door de Vlaamse regering voor de realisatie van het Masterplan Mobiliteit Antwerpen uit 2000. Dit Masterplan werd in 2010 geactualiseerd en omgedoopt tot het Masterplan 2020, tegelijkertijd werd de rol van de Beheersmaatschappij herbekeken.
Beheersmaatschappij Antwerpen Mobiel heeft voor BREEX Europe gekozen voor de inrichting en onderhoud van het printerpark d.m.v Xerox VersaLink a AltaLink multifunctionals tezamen met Papercut print management software om mede te voldoen aan de GDPR-wetgeving.

Vandenbussche NV

Vandenbussche NV uit Aalter is een klasse 8 bouwonderneming die zich specialiseert in het bouwen en verbouwen van gebouwen.  En dat van A tot Z. Als erkende aannemer, staan zij steeds voor u klaar met professioneel, deskundig advies en kunt u bovenal rekenen op perfect afgewerkte gebouwen.
Door de vele lopende werven heeft Vandenbussche in BREEX Europe de ideale partner gevonden met betrekking tot de plaatsing en onderhouden van de vele multifunctionals die op de tijdelijke werven over het hele land staan opgesteld. Een door BREEX geboden creatieve oplossing en doorgedreven service!

 

 

2 mooie samenwerkingen

You May Also Like